» Hírek, újdonságok

Aktuális túrainformációk, korlátozások - Ipolyerdő Zrt.

Jelenleg Nagymaros és Diósjenő térségében van részleges korlátozás a túrautakon:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, Hogy az Ipoly Erdő Zrt Nagymarosi Erdészetének területén áthaladó kék túra útvonal mentén erdőgazdálkodási feladatok végzése miatt a Nagymaros 25 D erdőrészlet mellett egy rövid szakaszon nem ajánljuk a gyalogos közlekedést néhány száz méteren (lásd a térképet). A szakaszt egy ideiglenesen kijelölt nyomvonalon ki lehet kerülni, mely sem időben sem az út hosszában nem okoz jelentős növekedést. Kérjük, hogy kirándulásuk alkalmával az újonnan jelölt útvonalat használják!



Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, Hogy az Ipoly Erdő Zrt Diósjenői Erdészetének területén néhány túra útvonal mentén erdőgazdálkodási feladatok végzése miatt időszakosan lezárások várhatóak a térképek szerint. Kérjük, hogy kirándulásaik alkalmával vegyék figyelembe ezeket!

Borsosberény 7/B

A fakitermelés kész van , de a faanyag kihordása előreláthatóan január és február hónapokban fog megtörténni, piros karikában van a kritikus szakasz.



Diósjenő 32/A

Mihelyt kedvező időjárás lesz ( fagy , hideg ) elkezdjük a termelést és a faanyag kihordásával együtt március végéig fog tartani. Piros karika jelzi a kritikus területet.



Diósjenő 44/A

A fakitermelés befejeződött , a faanyag kiközelítése és elszállítása március 31.-ig fog tartani, ezért ez időszak alatt előfordulhatnak az úton (elsősorban a hadi út Diósjenőre vezett szakaszán) kisebb kellemetlenségek.


Diósjenő 58/A

A fakitermelés és az anyag kiszállítása február végéig fog tartani, ez alatt a kék jelzések mentén alakulhatnak ki gyaloglás szempontjából kellemetlenebb szakaszok.



2012.01.25.-én lesz Nagyoroszi községhatárban a Kemencei erdészettel közösen vadgazdálkodási feladatok miatt a pénzásás-borókás , pénzásás-laktanya és a Vár környéki túristautakat, borókás- deszkási útat érintően korlátozások, útlezárások várhatóak a nap folyamán. Itt balesetek elkerülése miatt sem ajánljuk a gyalogos közlekedést a megjelölt időpontban!


Megértésüket köszönjük, kellemes túrázást kívánunk! - Ipolyerdő Zrt.


Programajánló