Ipoly Erdő Zrt. » Bakancsszállások

Kisirtáspusztai Hegyi Menedékház és Táborhely

2016.06.24
2016.06.28

A felújított ház a Nagybörzsönyi Erdei Vasút megállóhelyén, a Tolmács-hegyi csúcsfordító tőszomszédságában található.

A Kisirtáspusztai szálláshelyek felújítása is része annak a tervszerű közjóléti fejlesztési koncepciónak, amelyben egyszerre készülnek vonzó turisztikai attrakciók és korszerű, elérhető árú erdei szálláshelyek. A mostani beruházás keretében az eredeti régi kőépületek teljesen megújultak, elkészült a víz-, fűtés- (télen a szállás melegét egyedi fafűtés biztosítja), és szennyvízrendszer, az áramellátás, vagyis az ide érkezők pihenését teljes komfortot adó helyiségek teszik teljessé. Teljesen új lett a bútorzat, a hőszigetelt nyílászárók, a vizesblokkok. A természetjárók kényelmét közös büfé helyiség és melegítőkonyha is szolgálja. Jó időben sátorozhatunk is, itt akár 70 főre is lehet bérelni a kiváló minőségű hatszemélyes sátrakat.

A felső ház alsó szintjén 8-10 fős emeletes ágyas szobánk várja az ideérkezőket. A szobában asztal, szék, kanapé és szekrények is biztosítják a komfortérzetet. Az emeleten két 8 fős illetve egy 4 fős szobában matracszállásunk áll a kirándulók, családok, iskolás csoportok rendelkezésére.

A ház mellett sátorozásra alkalmas terület várja vendégeinket felújított fürdőházzal, ahol egyszerre akár 70 fő is sátorozhat.

Programkínálatunk:

  • Vezetett erdőismereti kirándulások
  • Vezetett éjszakai túra
  • Vadles a hajnali vagy esti órákban

Kapcsolat:

Cím: Nagybörzsöny-Kisirtáspuszta

GPS : 47°54'48.84"É 18°52'37.00"K

Mobil: 06-20-347-6869

E-mail: eszter.heim87@gmail.com,

Kapcsolattartó: Szépné Heim Eszter
http://www.erdeihazak.hu/szallas/bakancsszallasok/kisirtas