Ipoly Erdő Zrt. » Erdei vendégházak

Tóviki Vendégház

2011.09.08
2016.06.24
A Magas-Börzsöny kapujában, a Királyréti Erdészet területén helyezkedik el exkluzív kialakítású Tóviki vendégházunk.

SZÉP kártya és Erzsébet -utalvány elfogadóhely vagyunk.

Éttermünkben házias és vadételekkel várjuk Vendégeinket.

Vendégházunk ideális helyszíne lehet baráti és családi összejöveteleknek, üzleti tárgyalásoknak, konferenciáknak, esküvőknek és egyéb rendezvényeknek. Projektort, termet biztosítunk.

Beltéri lehetőség: étterem, konferenciaterem, társalgó és tv szoba.

Táncmulatsághoz Hi-Fi berendezés, korlátlan WIFI elérhetőség.

Biliárd asztal, rex asztal, társasjátékok, kártyák, könyvek.

Gyermekbarát szolgáltatások: babakád, babágy, járóka, etetőszék, játszótér, homokozó.

Kültéri lehetőségeink: 150 fős kültéri szaletli, 4 db túra kerékpár, állatsimogató, játszótér, tűzrakóhely, bogrács és állvány, sütéshez tárcsa, kerti padok asztallal, kék túra útvonalba kapcsolódás, kamerával őrzött zárt parkoló.

A fővárosból alig egy órányi utazással elérhető a vendégházunk. A kényelmes elszállásolást kilenc darab kétágyas fürdőszobás, kettő darab négyágyas fürdőszobás és egy darab három ágyas fürdőszobás szobák várják Vendégeinket. - vezetékmentes internetkapcsolattal ellátott szobák, étkező- és színes televíziós társalgóhelyiségek biztosítják.

Téli időszakban falusi disznóvágás, disznótoros hétvége előjegyezhető .

A Börzsöny erdős tája, a területen megtalálható gímszarvas-, muflon-, őz- és vaddisznóállomány vadászélményekben gazdag kikapcsolódást, aktív pihenést biztosít vendégeink számára.

A környék idegenforgalmi látványosságai: - Vác, Nagymaros - mellett kellemes kirándulási lehetőségek várnak vendégeinkre, amelyek eléréséhez a Morgó-patak völgyében kanyargó Királyréti Erdei Vasúton kedvezményt is nyújtunk.
Igény szerint vállaljuk szabadtéri grillsütés, gulyásparty, vezetett erdei túrák, vadmegfigyelés, vadászat megszervezését.
Lovaglási lehetőség. Állatsimogató (ló, szarvasmarha, sertés, kutya, macska, tyúk-udvar).

Szeretettel várjuk Önt is a Tóviki vendégházban!

Megközelítés (a főváros felől) :

Figyelem a GPS koordináta az M1 autópálya Budai oldalára illeszti a házat, de a Pesti oldalon vagyunk Vác után Kismaros-Királyréten.

az M2-n a 47 km-nél a Szob leágazásig vagy a 2 főúton Vác utolsó körforgalmáig, majd a 12-es főúton Verőce - Kismaros irányába. Kismarosnál jobbra Szokolya, Királyrét felé. Szokolyán áthaladva 2 km után, a Pap- hegyi kisvasuti megálló után, balra Kóspallag - Kisinóc felé. A táblától 3,3 km-re található a Tóvik vadászház (végig aszfalt út vezet).

Cím: 2624 Szokolya - Királyréti út- külterület
GPS: 47.8825018985° / 18.9434019064°
Telefon: 36-27-375-144
Mobil: Tajthy Szilvia 06-20-571-4640, (H-P 8h-16h)
E-mail: tajthyszilvi@gmail.com
Kapcsolattartó: Tajthy Szilvia
Erdészetvezető: Ruff János
http://www.erdeihazak.hu/szallas/premium-szallasok/tovik-vendeghaz