Települések » Bánk » Szállás

Bánki Vendégház

2011.09.08
2016.06.24
A Bánki tó mellett magas színvonalon kialakított igényes vadászházunkban a kellemes kikapcsolódásról 6db pótágyazható kétágyas szoba, 24 fős konferenciaterem , hatalmas füves kert, és zárt udvarának belsejében kialakított grillező gondoskodik.

A Bánki vendégházban történő kényelmes elszállásolást a különleges gonddal megtervezett szobák, étkező- és társalgóhelyiségek biztosítják. Vendégeink az autóikat zárt parkolóban helyezhetik el.

Szálláshelyek: 6db 2 ágyas szoba + 4 db pótágy = 16 fő

Vendégházunkban rendezvények lebonyolításához vezeték nélküli (wifi)internet hozzáférést, kivetítési lehetőséget tudunk biztosítani. A minden igényt kielégítő, csendet kínáló vendégház szolgálja mind a vadász, mind pedig a családok és pihenni vágyó vendégek, csapatépítő tréningek kényelmét. Ideális helyszíne kis létszámú, zártkörű rendezvények zavartalan, diszkrét lebonyolításának. Vadászvendégeink számára lehetőség van a közeli 200 hektáros vaddisznós-muflonoskertben, illetve szabadterületen is vadászni. Kikapcsolódásra vágyó családok, baráti társaságok gyakran és szívesen keresik fel a házat, amely rendkívül szép erdei környezetével, házias konyhájával, vadászati-, horgászati-, kirándulási lehetőségeivel várja az aktív szabadidő eltöltést kedvelőket.

Lepje meg szeretteit ajándék üdüléssel Bánkon!Írjon nekünk:info.bankivadaszhaz@gmail.com! Kérésére természetesen csomagokat is összeállítunk, amely a szerettei számára a legmegfelelőbb lesz!

Megközelítés: A 2-es úton Rétság után a körforgalomban tábla jelzi Romhány (illtve Bánk) irányát, jobbra. Bánkon keresztül haladva jobbra fordulunk a falu végén a tó mellett. Mintegy 300 m megtétele után pillantjuk meg vendégházunkat.

Cím: Bánk, Petényi u.
GPS: 47.915712° / 19.182233°
Telefon: Németh Petra
Mobil: 20/8524523; 30-8943571
E-mail: info.bankivadaszhaz@gmail.com
Kapcsolattartó: Németh Petra
Erdészetvezető: Horváth Barnabás


http://www.erdeihazak.hu/szallas/premium-szallasok/banki-vendeghaz