Települések » Diósjenő » Szállás

Patakpart Diósjenői Kemping

2010.09.29
2015.11.29
2643 Diósjenő, Petőfi S. u. 61.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

Kempingünket 1980-ban építette az akkori Nógrád megyei és Diósjenői önkormányzat, üzemeltetését átadta a Nógrád Touristnak. 1988-ban egy nagy felújítás keretében építettek hozzá a házakhoz fürdőszobákat, konyhákat. Ez az állapot 2003-ig (míg tulajdonunkba nem került) jelentősen nem változott. A 25 bungallowból a megvásárlás óta igyekeztünk minden évben amennyit lehetőségeink engedték felújítani. Így jelenleg 4 különböző kategóriával állunk rendelkezésükre.

A klasszikus kempingezést kedvelők számára elektromos csatlakozási lehetőséggel ellátott lakókocsi és sátorhelyek állnak rendelkezésre, továbbá központi főző és vizesblokk. Táborhelyek találhatóak fák lombjának árnyékában és szabad ég alatt egyaránt. A kemping területén belül lehetőség van bográcsozásra a kijelölt, megvilágított tűzrakó helyeken. A festői szépségű környezet remek lehetőséget biztosít szinte bármilyen szabadtéri tevékenységre.

Táborok részére igény esetén biztosítunk rendezvénysátrakat, rendezvénypadokat. Csoportos foglalkozások számára, oktatási célokra biztosítani tudunk az igényeknek megfelelően berendezett közösségi termet. Egyéni elképzelések, ötletek szervezéséhez, megvalósításához fiatalos, segítőkész csapatunk szívesen áll rendelkezésükre!

Csoportos foglalás esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Szállás faházban

Kempingünkben 25 darab négy személyes faházban tudjuk elszállásolni vendégeinket. Ezeket felszereltségük, állapotuk, elhelyezkedésük  alapján soroljuk kategóriákba.

"A" Blokk

Hat házból álló házsor, viszonylag elszeparáltan a többi háztól. Egy légterű 4 ágyas, fürdőszobás magas felszereltségű házak (hűtő, mikróhullámú sütő, televízió, villanyrezsó és internet csatlakozási tehetőség).

"B" Blokk

Három házból álló akadálymentesített (mozgássérültek számára) házsor. Ezek a szobák tagoltak. Két hálószoba, és egy „nappali” található bennük. A hálószobák két ágyasak, így ez a szoba is 4 ágyas. A nappaliban helyeztük el az étkezőt, és a konyhapultot is. Az „A” blokk szobáihoz hasonlóan ezek a szobák is magas felszereltségűek de padlófűtéssel fűthetőek.

"C", "D" Blokk

Ezeken a blokkokon elhelyezkedő szobáink elsősorban a diákközönség kiszolgálására alkalmasak. Felszereltségi szintjük alacsony, nem fűthetőek.

"E" Blokk

Négy akadálymentesített, 4 ágyas magas felszereltségű szoba. Ezek a szobák nem tagoltak, hanem a 4 ágy egy légtérben helyezkedik el. Fűtésük villanyhősugárzókkal, olajradiátorokkal megoldható.

Programlehetőségek:

Túrázás a Börzsönyben Horgászat Múzeumok Nógrádi vár Drégelypalánki vár Tenisz Bográcsozás Biliárd Tollaslabda Városnézés Ping-pong Futball Diszkó Nyáron strand Télen szánkózás
Portaszolgálat nyitva tartása

24 órás

Összes férőhelyek és pótágyak száma

25 faház, 100 férőhely

Nyitva tartás

Egész évben.

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
6 ágyas faház "A" blokk (6 ágyas faház)
Férőhely: 2 fő + 4 fő pótágyon

Egy légterű 6 ágyas ( 2 db szimpla ágy, 2 db emeletes ágy), fürdőszobás magas felszereltségű házak (hűtő, mikróhullámú sütő, televízió, villanyrezsó).

Evőeszközöket, tányért a recepción lehet igényelni.

2 hálószobás, akadálymentesített faház "B" blokk (4 ágyas faház felszerelt)
Férőhely: 4

Két hálószoba, és egy „nappali” található bennük. A hálószobák két ágyasak, így ez a szoba is 4 ágyas. A nappaliban helyeztük el az étkezőt, és a konyhapultot is,  magas felszereltségűek és padlófűtéssel fűthetőek. Evőeszközöket, tányért a recepción lehet igényelni.

4 ágyas faház "C" blokk (4 ágyas faház )
Férőhely: 4

Diákközönség kiszolgálására alkalmasak. Felszereltségi szintjük alacsony, nem fűthetőek, zuhanyzós fürdővel rendelkeznek. Evőeszközöket, tányért a recepción lehet igényelni.

5 ágyas faház "D" blokk (5 ágyas faház)
Férőhely: 5

Egylégterű faház, felszereltsége: tv, hűtő, mikró. Evőeszközöket, tányért a recepción lehet igényelni.

5 ágyas, akadálymentesített faház "E" blokk (5 ágyas faház)
Férőhely: 5

 4 ágyas magas felszereltségű szoba. Ezek a szobák nem tagoltak, hanem a 4 ágy egy légtérben helyezkedik el. Fűtésük villanyhősugárzókkal, olajradiátorokkal megoldható. Evőeszközöket, tányért a recepción lehet igényelni.

Szolgáltatások
szolgáltatások:
saját parkoló, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, WiFi, 24 órás recepció
fizetés:
készpénz, MKB szépkártya, OTP szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb
szabadidő:
asztalitenisz, csocsó, túra, horgászás a közelben, horgászás helyben, fitnesz, kerékpár kölcsönzés a közelben, vadászat közelben, billiárd