Települések » Diósjenő » Szállás

Tópart Apartman

2012.04.15
2016.05.04
Tópart Apartman (apartman)
2643 Diósjenő, Dió u. 9.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

A ház középső, 55m2-es része kerül kiadásra. 3 fő esetén a vendégek a Süllő szobát használhatják, jól felszerelt konyhával fürdőszobával, 3-nál több fő esetén mindkét szoba rendelkezésre áll. Az apartmanhoz 2 fedett terasz tartozik. A tulajdonosok nem tartózkodnak a házban.

 A kert kitűnően alkalmas bográcsozásra, szalonnasütésre, a frissen fogott horgászzsákmány elkészítésére. Az apartman egy időben csak egy csoport  részére kerül bérbeadásra, ezzel is segítve vendégeink nyugodt pihenését, kikapcsolódását. A fűtést elektromos konvektorral oldjuk meg, csak ha a vendég igényli. Mérőóra leolvasása érkezéskor, távozáskor, fizetendő 40,- Ft/kW.

Az apartman közvetlen közelében található két intenzíven telepített horgásztó, valamint a tóparti erdők gazdag állat és növényvilága már rövid séták alkalmával számtalan izgalmas meglepetést rejtegetnek. A Börzsöny hegység által nyújtotta lehetőségek (várak, csúcsok, források, erdei kisvasutak) mind gyalogtúrák, mindkerékpáros,mind pedig autós túrák formájában tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a természetet kedvelők számára. Vizsgázott túravezetőként, valamint számtalan túramozgalom illetve teljesítménytúra tapasztalataival felvértezve, igény esetén, szívesen segítünk vendégeinknek a túráik megtervezésében.

Horgászvendégeink részére, a kertben, csappal ellátott haltisztítót tudunk biztosítani illetve lehetőség van saját horgászstégünk használatára. Gépkocsival érkező vendégeink részére lehetőséget biztosítunk az udvaron történő parkolásra.

SZÉP Kártyás fizetési igényt kérjük a foglalás során jelezni.

Lemondási feltételek

A foglalás lemondása esetén a foglaló nem jár vissza. 

Érkezés és távozás
Az apartman az érkezés napján 14 h-tól, a távozás napján 10 h-ig áll a vendégek rendelkezésére, és legkésőbb 20 h-ig el kell foglalni.
Előleg/foglaló mértéke

10 000,- Ft

Összes férőhelyek és pótágyak száma

8 fő

Nyitva tartás

Május 01- Szeptember 30. között.

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Tópart Apartman (tóparti apartman)
Férőhely: 8 fő, minimálisan foglalható létszám: 4

2 szobás apartman, jól felszerelt konyhával, zuhanyzós fürőszobával, két fedett terasszal, kert kapcsolattal.

Az apartman minden esetben csak 1 csoport részére kerül bérbeadásra.

Igény esetén vendégeink részére lehetőséget biztosítunk saját horgászstégünk használatára.

 

 

Szolgáltatások
szolgáltatások:
kerthelyiség, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, saját konyha, zárt parkoló
fizetés:
készpénz, átutalás, MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb
szabadidő:
túra, horgászás a közelben, lovaglás közelben, vadászat közelben