Települések » Drégelypalánk » Szállás

Ipoly Vendégház

2015.11.29
2015.11.29
Ipoly Vendégház (vendégház)
2646 Drégelypalánk, Vasút u. 11.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

Az Ipoly Vendégházban 3 szoba, 12 ággyal várja a pihenni vágyókat és a túrázókat. A felszerelt konyha és a két fürdőszoba mellett az üveges veranda szolgálja a vendégek kényelmét. A verandán lehet étkezni, beszélgetni, borozgatni.

A vendégházban 2 apartman részt alakítottunk ki, közös konyhával, így egyszerre két család is pihenhet nálunk.

apartman: 4 ágyas szoba duplaággyal és emeletes ággyal, a folyosóról nyíló fürdőszobával. apartman: 2  egymásba nyíló szoba. Az egyik szoba 3 ágyas, a másik 5 ágyas nagy szoba (franciaágy, emeletes ágy, heverő).  A zuhanyzós fürdőszoba a 3ágyas szobából nyílik.

A ház körüli bekerített udvarban lehetőség van tüzet rakni, sütni, főzni.  Bográcsot, állványt, nyársbotokat, grillsütőt tudunk biztosítani.

Gyermekbarát szálláshelyünkön minden korú gyermek vendéglátásához szükséges eszközök, felszerelések, játékok megtalálhatóak. A vendégház minősítése: 3 napraforgós.

Az alábbi programok szervezését és igény szerinti lebonyolítását vállaljuk:

gyalogos és kerékpáros túrák, vezetéssel, kerékpárkölcsönzéssel; természetismereti túrák szakvezetéssel; bérvadászati lehetőség a helyi nagyvadas vadászterületeken; horgászati lehetőség az Ipoly utolsó érintetlen szakaszán; szabadtéri sportolási lehetőségek.

Rövidebb programok:

Séta a faluban. Ismerkedés a helyi nevezetességekkel: Szondi szarkofág, Szent Erzsébet katolikus templom, Szondi emlékszoba (kulcs a Teleházban). Lovas kocsis ismerkedés a faluval és környékével. A kocsi maximum 15 férőhelyes, minimum 2 órás program. Rendelés Csizmadia Gábor, 06-30-4747-43606-30-4747-436. Drégelyvár romja. 5 km hosszú gyalog túra, gépkocsival rövidíthető. Erdős környezetben, a vár előtt erős emelkedővel, a várból gyönyörű kilátás. A faluból a várig vezető út mentén az Apródok útja tanösvény táblái szolgálnak érdekes információkkal a község múltjáról, a múltban és a jelenben tapasztalható tájhasználatokról, a terület élővilágáról. A Drégelyvár Nomád Tábor területén íjászatra, játszótér, kötélpálya használatra, az állatfarm meglátogatására van lehetőség. Bővebb információk a www.dregelyvar.hu honlapon találhatók. Az Ipolyvecére vezető műút mellett kialakított, a Csado mocsárra páratlan kilátást nyújtó madármegfigyelőhely minden látogatónak páratlan élménnyel szolgálhat. Nógrádi várrom. Gépkocsival a vár alatti parkolóig lehet menni. Drégelypalánktól 30 km közúton. Vonattal is megközelíthető a Drégelypalánk-Vác vasútvonalon.
Érkezés és távozás

Érkezés: 14 órától tudják elfoglalni a szállást. Távozás: 11 óráig szíveskedjenek elhagyni azt.  (amennyiben Önök előtt vagy után nincs vendégünk, ettől eltérő időpont is lehet, érkezés előtt egyeztessünk) 

Előleg/foglaló mértéke

A végösszeg 10%-át kell előre utalni foglalóként vagy min. 5000,- Ft-ot.

Összes férőhelyek és pótágyak száma

2 apartman, 12 férőhely

Nyitva tartás

egész évben

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
4 ágyas apartman (4 ágyas apartman)
Férőhely: 2 fő, 2 gyerek gyerekágyon

4 ágyas szoba duplaággyal és emeletes ággyal, a folyosóról nyíló fürdőszobával. 

2 hálószobás apartman (2 hálószobás apartman)
Férőhely: 6 fő, 2 gyerek gyerekágyon

2  egymásba nyíló szoba. Az egyik szoba 3 ágyas, a másik 5 ágyas nagy szoba (franciaágy, emeletes ágy, heverő).  A zuhanyzós fürdőszoba a 3ágyas szobából nyílik.

Szolgáltatások
szolgáltatások:
kerthelyiség, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, zárt parkoló
fizetés:
készpénz, átutalás, MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb
szabadidő:
kerékpár kölcsönzés helyben, játszótér, túra, horgászás a közelben, vadászat közelben
Programajánló