Települések » Kemence » Szállás

Kemence vendégház

2017.01.23
2017.01.23
Kemence Vendégház (falusi szálláshely)
2638 Kemence, Dózsa György utca 13
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

Kertes, családi ház csendes környéken, tíz méterre a Csarna pataktól. Az ötvenes években kőből épült, jó állapotú. A kert teraszos elrendezésű. 3 szintes, alábetonozott kőtámfalakkal lett megtámasztva 2000-ben. A támfalakat befutja a vadszőlő, minden évszakban más látványt nyújt. A legfelső szinten hegybe vájt pincéje van,onnét az egész környékre rálátni. Csak szemből és az egyik oldalról határolja szomszéd, a másik oldalról csak a természet van: erdő hegyi utakkal. A házban 2 db 20 négyzetméteres szoba,35 négyzetméteres többfunkciós helység (előszoba, nappali, konyha), 10 négyzetméteres L-alakú fürdőszoba van. A terasz 24 négyzetméter. A ház rendkívül napfényes, a falak 40 cm átmérőjűek, nyáron hűvös, télen tartja a meleget. Az épület bútorozottan és bútor nélkül is megvásárolható. Kemence község gyönyörű természeti elhelyezkedése miatt lehet érdekes (Börzsöny szívében), de itt található Pizzéria, bowling, biliárdozási lehetőség, uszoda, kondi terem, rengeteg vendéglátóegység, strand. Természetjárók is és szórakozni vágyók is találnak itt lehetőséget a kikapcsolódásra!

Lemondási feltételek
A szállás a foglalás időpontjától számítva 3 héttel díjmentesen lemondható vagy a fennálló foglalási lehetőségek ismeretében átütemezhető.
Érkezés és távozás
Érkezés: 15 órától 22 óráig Távozás: 6 órától 10 óráig
Előleg/foglaló mértéke
A szállás foglalási összegének 50%-a. A foglalás időpontjától számítva 3 munkanapon belül kell valamilyen úton (pl: utalással) rendezni.
Portaszolgálat nyitva tartása
Kulcsosház. Portaszolgálat nincs.
Összes férőhelyek és pótágyak száma
Négy személyes és hat pótágy. Plusz gyerekágy, kiságy, gyermekmatracok.
Menü
Önellátás. Grillezési, sütögetési lehetőség.
Nyitva tartás
Egész évben.
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Önálló vendégház (Önálló vendégház)
Férőhely: 4 fő + 6 fő pótágyon

 A házban 2 db 20 négyzetméteres szoba,35 négyzetméteres többfunkciós helység (előszoba, nappali, konyha), 10 négyzetméteres L-alakú fürdőszoba van. A terasz 24 négyzetméter. A ház rendkívül napfényes, a falak 40 cm átmérőjűek, nyáron hűvös, télen tartja a meleget. Az épület bútorozottan és bútor nélkül is megvásárolható.

Szolgáltatások
szolgáltatások:
saját parkoló, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, saját konyha, nagy füves terület, kert
fizetés:
készpénz, átutalás, OTP szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb
szabadidő:
kerékpár kölcsönzés helyben, túra, horgászás a közelben, lovaglás közelben
Programajánló