Települések » Kismaros » Szállás

Harangvirág 36 faház

2015.08.25
2015.08.25
2623 Kismaros-Börzsönyliget, Harangvirág u. 36.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

A Harangvirág 36 Faház egy 70 négyzetméteres emeletes faház, amely egy teraszosan kialakított domboldalon fekszik. A házhoz több terasz tartozik az 1500 négyzetméteres ligetes telekrészen, továbbá a faház fölötti 3000 négyzetméteres erdős domboldal is a vendégek rendelkezésére áll. A Faház május 1-től október 15-ig kiadó. Maximális férőhely: 7 fő. (Három szálláshelyünkön - ugyanazon a telken, egymástól távolsággal és szintkülömbséggel szeparálva - együttesen maximum 18 főt tudunk fogadni). A telken belül több gépkocsi parkolására van lehetőség. A házban ingyenes WiFi-internet és 88 csatornás TV műsorszolgáltatás érhető el. A ház helyiségei, felszereltségük: Előtér. Ide érkezünk belépve a ház bejárati ajtaján, innen nyílik a nappali, a fürdőszoba, a konyha, és innen indul a falépcső az emeletre. Az előtér bútorai: egy asztal, két fotel és egy polcos szekrényke. Nappali. A nappali bútorai: egy ülőgarnitúra asztallal, egy ruhásszekrény és egy francia ágy, amely 2 fő fekvőhelyéül szolgálhat. A vendégek szórakozását egy erősítővel rendelkező hangfalpár és egy LCD TV segíti, amelyekhez a vendégek által hozott médialejátszó is kapcsolható. A nappaliban van egy kőből készült kandalló, ez tavasz végi vagy ősz eleji napokon biztosíthatja a nappaliban és az emeleti nagy háloszobában a melegebb hőmérsékletet. Fürdőszoba. Hideg-, melegvíz, mosdókagyló, tükör, zuhanyozó és WC. Konyha. A konyha bútorai: előkészítő pultok, faliszekrények, tárolók, mosogató, bojler, hűtőszekrény és egy asztal négy székkel. A főzéshez-sütéshez 2 db indukciós főzőlap, grilles mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző áll rendelkezésre. Továbbá, egyéb konyai eszközök - edények, tányérok, poharak, stb. - is részei a felszerelésnek. Emeleti előtér. Ide érkezünk a földszintről a falépcsőn, innen nyílik két hálószoba, valamint itt található egy ruhásszekrény, elsősorban akasztós tárolásra. Emeleti nagy hálószoba. Egy francia ágy és egy szóló ágy 3 fő elhelyezését biztosítja. Kis asztalok, szekrények és két fotel a szoba további bútorai. Emeleti kis hálószoba. Két szóló ágy 2 fő elhelyezését biztosítja. Kis asztal és szekrény a szoba további bútorai. Külső környezet, teraszok: Terasz a ház oldalában. A faház fél oldalát a bejárattól a hátsó részig egy 40 négyzetméteres terasz szegélyezi. Itt mindig vannak árnyékos és napos részek, a teraszon lévő asztal igény szerint a megfelelő helyre tehető. Fedett terasz a ház alatt. A domboldali fekvésből adódóan egy tágas fedett terasz van a faház alatt. Ez esőtől védett és árnyékos. Nagyobb társaságok kényelmes étkező helyének is megfelelő. Terasz a ház fölött a domboldalon tűzrakóhellyel. Egy betonozott terasz fűves területen az erdős telekrész kezdeténél szép kilátással. A terasz mellett kőből bográcsozáshoz, szalonnasütéshez tűzrakóhely található, amit az érvényben lévő tűzrakási szabályoknak megfelelően lehet használni. Továbbá bármelyik teraszon használható egy mobil faszenes grillsütő is (faszénről a vendégnek kell gondoskodnia).  

Lemondási feltételek

A lefoglalt szállás lemondható. Ha a lemondás legalább 3 héttel megelőzi a lefoglalt időszak első napját, akkor a teljes előleget visszautaljuk. Egy héten belüli lemondás esetén nem tudunk visszafizetni az előlegből, egyéb esetekben az előleg felét utaljuk vissza.

Érkezés és távozás

A szálláshelyeket 14 óra után lehet elfoglalni, ill. 10 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés ill. későbbi távozás megbeszélés alapján lehetséges.

Előleg/foglaló mértéke

Az előjegyzett foglalás rögzítéséhez 3 munkanapon belüli érkezéssel előleg átutalása szükséges. Amennyiben az átutalás elmarad, az előjegyzést töröljük. Az előleg mértéke a szállásdíj 30%-a, de minimum 1 nap díja.

A szállásdíj fennmaradó része készpénzben ill. SZÉP kártyáról a szállás elfoglalásakor fizetendő.

Egy éjszakás foglalást nem minden esetben tudunk elfogadni, elfogadás esetén felárat kell fizetni.

A nyári szezonban előnyben részesítjük a három vagy több éjszakás foglalásokat, ezért két éjszakás foglalást csak akkor fogadunk el, ha az érkezési napig már kevesebb, mint két hét van, vagy két hosszabb foglalás között 2-3 napos szabad hely van.

Hétvégékre ill. a több napos ún. hosszú hétvégékre a teljes hétvégére egyben (vagyis kettő ill. három vagy több éjszakára) adjuk ki a szálláshelyeket.

Nyitva tartás

Május 1-től október 15-ig kiadó, befogadóképesség: 5-7 fő

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Faház (faház)
Férőhely: 7
Szolgáltatások
fizetés:
MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya