Települések » Nagybörzsöny » Szállás

Börzsöny Szíve Szállás

2016.05.12
2016.05.12
2634 Nagybörzsöny, Petőfi u. 2.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

Régóta megfogalmazódott a gondolat már bennem, hogy bizony szeretnék a birtokomban tudni, egy igazi fagerendás parasztházat, ahova bármikor elbújhatok, a világ elöl. Gyermekkorom óta vonzanak a régi épületek, nem is gondolná az ember, hogy egy-egy romos ház mennyi lehetőséget hord magában. Így kerültem én is Nagybörzsönybe. 2008 tavaszán, hosszú keresgélés után találtam rá erre, az akkor még igencsak „lestrapált” házikóra, ami rögtön megtetszett. Kisebb-nagyobb nehézségek árán sikerült jelenlegi állapotára hozni.

A helyiek elmondása szerint a ház egy jó nevű budapesti énekesnő tulajdona volt, aki szívesen töltötte itt a szabadidejét. A 20. század elején épült házikóhoz, tartozik egy boltíves kővel kirakott borospince is, ami még hangulatosabbá teszi a miliőt. Vastag kőből és vályogból épült falai áldásos hatását, leginkább nyáron élvezheti az ember, itt tényleg nincs szükség légkondicionálóra, de a nagy hideg sem okoz problémát, hisz a házikó egyik fő díszeként is szolgáló impozáns cserépkályha gyorsan felmelegíti a lakot.

Vendégházunkat igyekeztünk minden kényelmi funkcióval ellátni, hogy ne kelljen nélkülözni, az otthon megszokott dolgokat. Konyhánk jól felszerelt, található benne villanytűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, edény és étkészlet. Fürdőszobánk tágas, szükség esetén mosógép is rendelkezésre áll. Gondolván az aprónépre, babaágy, etetőszék, babakád és kerti játszótér is szolgálja a legkisebbek kényelmét. A házban 6 fő kényelmesen elfér, egy franciaágy, és két kihúzható kanapé biztosítja nyugodt pihenést.

Minden kedves vendégünket egy üveg borral üdvözlünk.

Minimum 3 eltöltött éjszaka esetén kerámia ajándéktárggyal kedveskedünk vendégeinknek. Pihenj minél többet, az ajándéktárgy értéke egyre nőhet.

Jó pihenést kívánunk Szalai Család

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14 órától 18 óráig, ha később érkeznél, kérjük, telefonon jelezd!

Kijelentkezés. 10 óráig

Előleg/foglaló mértéke

20%

 

 

 

 

 

 

Összes férőhelyek és pótágyak száma

6 fő

Nyitva tartás

Egész évben

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Önálló, felújított parasztház (önálló vendégház)
Férőhely: 6

Konyhánk jól felszerelt, található benne villanytűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, edény és étkészlet. Fürdőszobánk tágas, szükség esetén mosógép is rendelkezésre áll. Gondolván az aprónépre, babaágy, etetőszék, babakád és kerti játszótér is szolgálja a legkisebbek kényelmét. A házban 6 fő kényelmesen elfér, egy franciaágy, és két kihúzható kanapé biztosítja nyugodt pihenést.

Szolgáltatások
szolgáltatások:
kerthelyiség, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, saját konyha, nagy füves terület, kert
fizetés:
készpénz, átutalás, MKB szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb
szabadidő:
játszótér, túra, horgászás a közelben, vadászat közelben
Programajánló