Települések » Szob » Szállás

Ipolykapu Kemping

2014.05.22
2015.05.20

Szeretettel köszönti Önt az Ipolykapu-kemping, amely Magyarországon egyedülálló fekvésével és kialakításával biztosítja a gondtalan kikapcsolódást.


Közvetlenül a Duna partján lévő kemping a Natura-2000 természetvédelmi terület mellett, ugyanakkor Szob városának központjához közel csendes, családias környezetben várja Önt, családját, és barátait.

Az Euro-Welo-6 kerékpárút, a Mária-zarándokút a kemping mellett halad el, ahová autóval, motorral a 12-es úton vagy kompon a 11-es útról, kerékpárral a dunakanyari kerékpárúton, vasúton vagy vízi úton is megérkezhet. A Dunakanyar e csendes településének adottságai a túrázás, kerékpározás, evezés a Dunán, az Ipolyon, a Garamon, kisvasúttal utazni Márianosztrára, sétahajózni Visegrádra, Esztergomba. A horgászok a környéken gazdag zsákmányra számíthatnak.Aki vízen érkezik annak kikötési lehetősége van közvetlenül a kempingnél, ahol a vízisíelésre, jet-ski-zésre és más vízi-sportokra is alkalmas a Duna.

A panorámás tágas sátorhelyek és a telepített lakókocsik mellett baráti társaságok részére tábor-szerű sátorállítás is lehetséges. A sátorhelyek jelentős részénél áram és vízvétel biztosított. A magas színvonalú szociális épület 4-4 női és férfi hideg-meleg vizes zuhannyal, WC-vel, főző-, mosó-, pelenkázó-helységgel, mozgáskorlátozott zuhannyal, WC-vel, vegyi WC-kiöntővel ellátott.A lakóautóval és lakókocsival érkező vendégek részére a szennyvíz környezetbarát leeresztése is megoldott. Étkezési lehetőség közvetlenül a kemping mellett.

Személyzetünk az Ön igényeit igyekszik maradéktalanul kiszolgálni.


Kapcsolat:

IPOLYKAPU KEMPING

  • Szob 2628 Szob, Park utca 11.
  • ipolykapu-kemping.hu ipolykapu@gmail.com
  • +36 30-670-6272

További információk:

http://ipolykapu-kemping.hu/fooldal