Települések » Zebegény » Szállás

Natura Hill Zebegény hotel

2015.08.24
2015.08.24
2627 Zebegény, HRSZ 0157/84
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

Feltöltődés Zebegény korábbi szőlődombján, a Dunakanyar és a Börzsöny ölelésében

A Natura Hill Vendégházban nyolc prémium lakószobát alakítottunk ki. Mindegyikük pont annyira más, hogy megtalálhasd köztük az ízlésednek leginkább megfelelőt, de egyaránt visszaköszön bennük birtokunk megnyugtató hangulata és erős kötődésünk a természethez.

Natura Hill szobáit kedvenc növényeinkről neveztük el, melyeket tavasztól egytől egyig megtalálhatsz és megízlelhetsz fűszer- és gyógynövény kertünkben. Figyeltünk rá, hogy mindegyik szobánkból tökéletes dunai panorámát élvezhess, és legyen hova háborítatlanul kiülnöd egy pohár borral vagy kiváló házi szörpünkkel a kezedben. Az alsó szinten lévő szobák párosával összenyithatók, így ha családoddal, vagy barátaiddal érkezel, akkor az egész társaság együtt pihenhet.

Wellness - Az ország legjobb természeti panorámájú szaunája

Vendégházunk mögött, a Dunának háttal találod a Bagolyházat, ahol egy aktív napra a fatüzelésű finn szaunában elnyúlva tudod feltenni a pontot. A szauna ablakai az érintetlen Börzsönyre néznek, ahol ha szerencséd van vaddisznókon és őzeken is legeltetheted a szemedet relaxáció közben. A szauna mellé javasoljuk, hogy próbáld ki masszázs programjainkat is.

Lemondási feltételek

A foglalást az 50% foglaló beérkezése után tekintjük véglegesnek. Foglalás legkésőbb az érkezés előtt 7 nappal, 10:00 óráig mondható le kötbérmentesen.

Portaszolgálat nyitva tartása

7:00 - 23:00

Nyitva tartás
Egész évben nyitva - csütörtöktől vasárnapig. Egyéb igényeket is megoldunk, előzetes egyeztetés után.
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Zsálya szoba ( földszinti teraszos kétágyas szoba 1 pótággyal)
Férőhely: 2 fő, 1 gyerek gyerekágyon

A Zsálya szobát alakítottuk ki akadálymentesített szobának, így idősebbeknek és mozgáskorlátozottaknak ezt ajánlom a legszívesebben. Továbbá a legbelső-legszélső szobánk a Zsálya, ezért nagyon csendes, nyugodt kis zug tud lenni a pihenni vágyóknak.

Mályvarózsa szoba (emeleti kétágyas szoba)
Férőhely: 2 fő, 1 gyerek gyerekágyon

Mályvarózsa szoba – igazi szerelmi fészek. A dupla zuhanyszettnek köszönhetően senki nem fog fázni tisztálkodás közben, de egy egyszerű cicamosdás is könnyen megy majd a régi szobai lavórok ihlette tisztasági sarokban. Sok értetlenkedő kérdést kaptam a belsőépítészeti megoldásokkal kapcsolatban, de a leginkább meg nem értett szoba a Mályvarózsa. Éppen ezért olyan kedves ez a kis dadaista gyermek nekem.

Fahéj szoba (emeleti kádas kétágyas szoba)
Férőhely: 2 fő, 1 gyerek gyerekágyon

Fahéj szoba – aminek ez éppen a 25. neve, ugyanis olyan nehéz volt dönteni, hogy még egy Facebookos szavazást is indítottam róla, de ez sem segített, sőt, túl sok, túl jó ötletet kaptam… De sebaj, 2015-ben Fahéj a neve annak a szobának, ahol a hatalmas panoráma ablak elé egy 185cm széles kádat tettünk be, hogy a habfürdő szerelmesei is kiélvezhessék azt a panorámát, amit buborékok nélkül is képtelenség megunni. Sokszor felmerül kérdés, ezért le is írom, hogy a kád ide-vagy-oda, ebben a szobában is van zuhanyzó a fürdőben.

Mákvirág szoba ( földszinti teraszos kétágyas szoba 2 pótággyal)
Férőhely: 2 fő, 2 gyerek gyerekágyon

A Kadarkát és a Mákvirágot szoktam ajánlani a gyerekes családoknak, a Kadarkában ugyanis egy kinyitható kanapén két gyerek kényelmes franciaágyi hangulatot tud élvezni, a Mákvirág emeletes ágyait pedig mindenki imádja. Ennél a szobánál csak arra kell odafigyelni, hogy ne vegyétek ki egy éjszakára, mert minden gyerek fent szeretne aludni, de úgy igazságos, ha annyi éjszakára jöttök, ahány gyerekkel érkeztek, így szép sorban mindenki kiélvezheti a “magaslati levegőt”.

Kadarka szoba ( földszinti teraszos kétágyas szoba 2 pótággyal)
Férőhely: 2 fő, 2 gyerek gyerekágyon

A Kadarkát és a Mákvirágot szoktam ajánlani a gyerekes családoknak, a Kadarkában ugyanis egy kinyitható kanapén két gyerek kényelmes franciaágyi hangulatot tud élvezni, a Mákvirág emeletes ágyait pedig mindenki imádja. Ennél a szobánál csak arra kell odafigyelni, hogy ne vegyétek ki egy éjszakára, mert minden gyerek fent szeretne aludni, de úgy igazságos, ha annyi éjszakára jöttök, ahány gyerekkel érkeztek, így szép sorban mindenki kiélvezheti a “magaslati levegőt”. A Mákvirág különlegessége még a táblafestékkel festett fal, amit krétával kedvükre telerajzolhatnak a kis vendégek. A vendégkönyv olvasás mellett másik kedvenc kiköltözés utáni foglalatosságom a Mákvirág szobában hagyott műalkotások nézegetése. Élmény látni a sok kis alkotó kéznyomát – néha alig van szívünk letörölni a falat.

Kamilla szoba ( földszinti teraszos kétágyas szoba 1 pótággyal)
Férőhely: 2 fő, 1 gyerek gyerekágyon

A Kamilla szoba a személyes kedvencem. Függő fotel az kell, nem is volt kérdés. Sokkal korábban megrendeltem, minthogy halvány elképzelésem lett volna, hogy melyik szobába kerüljön, de a könyvespolcos elrendezés egyértelművé tette, hogy ide kell a panorámás olvasósarokba bekerülnie ennek a lengő csodának. A textilekről nem is beszélve, belépsz a szobába, és már pusztán a színektől jó kedved lesz.

Levendula szoba (emeleti kétágyas szoba)
Férőhely: 2 fő, 1 gyerek gyerekágyon

Levendula szoba – ez egy textil orgazmus. A mi2en, akik az összes textilünk elkövetői, abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy a Laguna Textil 2015-ös katalógusát ők tervezhették és valósíthatták meg. A Levendula szoba lett az egyik fotózási helyszín, a megvalósult csoda. Álomszép lila-szürke anyagok díszítik a szobát, bőr övekkel fogatták fel a pad párnáját a falra, levendulacsokrok alatt, a legkényelmesebb hintaszéken nézegethetjük magunkat a Vintage Bazaar-os felújított ablakkeretekből készült tükrökben, és eszmélhetünk rá, hogy két nap zebegényi tartózkodás is mennyit simított arcunkon.

Menta szoba (emeleti kétágyas szoba)
Férőhely: 2 fő, 1 gyerek gyerekágyon

Menta szoba – romantikus festői búvóhely. Baldachinos ágy – mindenki le akart róla beszélni, hogy a látszó gerendák miatt nem fog ez jól mutatni, de szerencsére nem hagytam magam, és igen, megérte. Szuper bájos ez a szoba. Pároknak és kicsi babával érkezőknek szoktam ajánlani, mert még egy kiságy is kényelmesen elfér benne. Amikor nem babások veszik ki, akkor a kiságy helyére a festőszettünket szoktuk bekészíteni. Festékek, ecsetek, papír, állvány, paletta – minden ami egy kis alkotáshoz kell, ha már Zebegényben vagyunk, természetes, hogy kell egy ilyen művész szoba is.

Szolgáltatások
wellness:
masszázs, finn szauna, dézsafürdő
szolgáltatások:
légkondicionálás, saját parkoló, kerthelyiség, akadálymentes szoba, akadálymentes étterem, WiFi, szobaszerviz, széf, saját étterem
fizetés:
készpénz, MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb, Mastercard bankkártya, Visa bankkártya, Maestro bankkártya
szabadidő:
kerékpár kölcsönzés helyben, túra, lovaglás közelben, vadászat közelben
Programajánló