» Sport, szórakozás

Törökmező Kalandpark - Törökmező2013 májusában megnyitottuk Dunakanyar legnagyobb Kalandparkját, ahol rengeteg újdonsággal és fergeteges szórakozással várunk mindenkit. A park több mint 100 akadállyal, 700 m tiroli csúszó pályával, 7 m-es mászófallal rendelkezik és ezen kívül sok más színes és változatos programmal várjuk vendégeinket.
Élményparkunk változatos pálya típusai különböző nehézségi fokozatokkal rendelkeznek, így a legkisebbektől (akár 3 éves kortól) felső korhatár nélkül mindenki megtalálja az erőnlétéhez és bátorságához mért pályáját. Büféinkben változatos finomságokat kínálunk: kürtős kalács, kenyér lángos, házi hamburger, házi főzött fagylalt stb. A park remek lehetőség egy egész napos aktív szabadidő eltöltésére családok, iskolai csoportok, céges csapatépítő és egyéb foglalkozások részére.

Garantáljuk a felejthetetlen élményeket nyújtó szórakozást, melyek egyben remek közösségépítő és erőnlétfejlesztő lehetőségek is.

Az élménypark mellett ajánlunk még lihegtető túrákat, vérpezsdítő labdarúgást az aszfaltos focipályán, íjászatot, famászás-ereszkedést, falmászást és állatsimogatást. Továbbá a Turistaházunk helyszínéül szolgálhat csoportok, erdei iskolai foglalkozások, illetve rendezvények (bál, esküvő, céges találkozó, osztálytalálkozó, ballagási és egyéb családi rendezvény) számára is kiválóan alkalmas. A 120 férőhelyes szállónkon 4-6-8 ágyas szobákban biztosítjuk a pihenést, egy vagy több napra, de akár több hétre is.

A gyakorló pályák használata kivétel nélkül, minden esetben kötelező!

Óvodások, iskolások és egyéb nagyobb csoportok részére előre bejelentkezés alapján egyedi árajánlattal és magasságtól független, kombinált kalandpark használati lehetőséget biztosítunk, amire telefonon vagy email-ben kérhet árajánlatot.

Nyitva tartás:
Minden nap reggel 10:00-től este 18:00-ig. Időjárástól függően, kora tavasztól késő őszig, ellenben Turistaházunk télen is várja kedves vendégeit.

Kapcsolat:

Tel.: +36 30/484-44-04; +36 30/596-13-02
E-mail: kalandpark@dunakanyarkalandpark.hu
GPS koordináták: 47.8300816011 É - 18.944914341 K

Árainkról tájékozódjon weboldalunkon!

http://www.dunakanyarkalandpark.hu
Programajánló