» Éttermek, cukrászdák, borozók

Malomkert Étterem - Nagybörzsöny

Térj be hozzánk fáradt Vándor! Hallgasd a zenét, élvezd az étket, s vidd magaddal jó hírünket!

Éttermünk 66 fő befogadására alkalmas. Hangulata, bútorzata családias, hagyományőrző, de egyben a mai kornak megfelelő stílusú. Tavasszal és nyáron a terasz is üzemel kinti felszolgálással. Étlapunkon megtalálhatóak a hagyományos magyar ételek, a környék és a felvidék tájjellegű fogásaival színesítve. Külön figyelmet fordítunk vegetáriánus és különböző étel érzékenységben szenvedő vendégeinkre is. Jó időben a kinti grillen, szabadtűzön készült ételeinkkel kedveskedünk a fáradt vándoroknak, télen a benti látvány kemence mellett nem csak melegedhetnek, de ki is próbálhatják a benne készült gasztronómiai csodákat. Az étteremhez tartozó galéria részen kipróbálhatja kávé- és tea különlegességeinket hangulatos, nyugtató zene mellett. A gyerekkel érkezőket szoptató- és pelenkázó szoba, etetőszék, gyerek evőeszközök várják.

Szeretnénk, ha nálunk mindenki megtalálja a fogához és pénztárcájához illő fogásokat, kifogástalan kiszolgálással, kellemes környezetben, jó hírét terjesztve a Malomkert Étterem vendégszeretetének.

A nagybörzsönyi vendégházakban megszállt vendégek étkeztetését is vállaljuk kedvező áron, igényelhetnek félpanziós ellátást, külön reggelit vagy menü ebédet. Az étkezési igényeket célszerű 1-2 nappal előre jelezni az alábbi elérhetőségeken, az aktuális heti menüajánlatok megtekinthetők a étterem fülre kattintva, vagy az étteremben a felszolgálótól kérhető.

Árak:

Félpanziós ellátás: (svédasztalos reggeli, menüválasztásos kétfogásos vacsora vagy ebéd)

  • Ár: 1890,- Ft/felnőtt, 1090,- Ft/gyerek.

Reggeliztetés: 8-10 óráig

Ebéd menü: 12-15 óráig

Félpanziós vacsora: 18-20 óráig

Étterem nyitva tartása:

  • Nyári:V-CS: 10-22 óráig, P-SZ: 10-24 óráig
  • Téli:V-CS: 11-20 óráig, P-SZ: 10-22 óráig

Asztalfoglalás:

  • email: malomkert @borzsonyhotel.hu
  • Tel: 06 20 420 4112
http://borzsonyhotel.hu/etterem/etteremrol
Programajánló