» Hírek, újdonságok

A Börzsöny Alapítvány ismét segítséget kér!

Kedves természetszerető barátunk!
Előző évben a személyi jövedelemadó 1 % felajánlások segítségével 11 sérült madarat sikerült megmenteni és visszaadni a természetnek. 110 iskolás nyári természetvédelmi táborának felépítése sem valósulhatott volna meg az szja 1% nélkül.
A fentieken kívül erdőtakarítási akciókra, békamentésre, madárodú telepek létesítésére fordítottuk az előző évben kapott összeget. Ez évben az egerészölyv, és más ragadozó madarak védelme mellett a börzsönyi vadmacska állomány felmérését is elvégezzük. Természetesen továbbra is megrendezzük a gyermektáborokat, és a szemétszedési akciókat is.
Újra eljött az adóbevallások időszaka, és ismét arra kérjük támogatóinkat, hogy segítsenek adójuk 1 %-ának felajánlásával, és erre bíztassák családtagjaikat, ismerőseiket, munkatársaikat is!
Kérjük adója 1%-ával- támogassa a sérült madarak mentését, gyógyítását és visszatelepítését a természetbe!
- járuljon hozzá, hogy a nyaranta nálunk táborozó több mint 130 gyerek idén is megismerkedhessen a madarakkal, növényekkel, ízeltlábúakkal, kőzetekkel és ásványokkal, az erdészet munkájával, az erdők és a vizek élővilágával!
- segítsen nekünk az erdőtakarítási akciók lebonyolításában!
- tegye lehetővé erdei odútelepeink fenntartását és bővítését, ahol fészkelési lehetőséget biztosítunk énekes madarainknak és baglyainknak!
- támogassa, hogy madárfelmérési programjainkkal megalapozzuk védelmüket!
- egészítse ki önkénteseink több millió forint értékű munkáját!
- vállaljon részt abban, hogy a felnövekvő nemzedékek ismerjék, tiszteljék és védelmezzék természeti környezetünket!
Az MME Börzsönyi Csoportjának természetvédelmi feladatait és természetismereti táborait a Börzsöny Környezet- és Természetvédelmi Közhasznú Alapítvány javára felajánlott adóforintokkal támogathatja!
Adószám: 18702862-1-13
Csak pár tollvonás fáradság, nekünk pótolhatatlan segítség!
Közvetlenül is támogathatja bármelyik megjelölt célt a 10700653-48563402-51100005 számlára utalt összeggel !
További információ: http://borzsony.org/aloldalak.php?id=tamogasson
Köszönjük!
Programajánló