» Hírek, újdonságok

A Dunakanyar legnagyobb kalandparkja - Törökmező

2013 május 11-én nyitotta meg kapuit a Dunakanyar legnagyobb Kalandparkja és állatsimogatója, a Törökmezői Kalandpark, ahol rengeteg újdonsággal és fergeteges szórakozással várunk mindenkit!
Szeretettel várjuk Önt Budapesttől 60 km-re, a Dunakanyar legnagyobb élményparkjába, több mint 100 akadállyal, több 100 m tiroli csúszó pályával, mászófallal és sok más programmal. A tikkasztó nyári napokon mintegy 10 hektáros területen a hűs erdő leheletével és a források nedűjével várjuk kedves vendégeinket.

A kalandpark változatos pálya típusai, különböző nehézségi fokozatokkal rendelkeznek, melyek felejthetetlen, izgalmas élményeket nyújthatnak gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak, erdei iskolák és osztályok számára egyaránt, és cégek csapatépítő foglalkozásaira is kiváló helyszín. Remek lehetőség a szabadidő aktív eltöltésére, jó közösség építő, erőnlétfejlesztő, ráadásul a félelmeinkkel is megküzdhetünk. A kicsiktől a nagyokig nálunk minden korosztály megtalálhatja az életkorához, erőnlétéhez és bátorságához mért pályáját. A különböző akadályok úgy kerülnek kialakításra, hogy az átlagos képességekkel rendelkező gyerekek és felnőttek egyaránt teljesíteni tudják a rájuk váró feladatokat.

Az élménypark mellett ajánlunk még lihegtető túrákat, vérpezsdítő labdarúgást az aszfaltos focipályán, íjászatot, falmászást, állatsimogatást stb. A feladatok teljesítése biztonságos körülmények között történik. Minden játékunk magas szintű biztonsági előírások betartásával épült. A pályarendszer egy felső drótköteles biztosítással rendelkezik, vendégeink pedig hegymászó hevedert (beülőt), és sisakot kapnak.

Munkatársaink egy gyakorlópályán bemutatják az eszközök és az akadálypálya biztonságos használatát, ami minden pályakezdés előtt kötelező!
  • Az előre, csoportosan (min 20 fő) bejelentkezett vendégeinknek rendkívüli kedvezményeket nyújtunk.
  • További információ vagy foglalás esetén hívja a 0630/484-4404 -es telefonszámot.
http://dunakanyarkalandpark.hu/
Programajánló