» Ipoly Erdő Zrt. » Kirándulóközpontok

Katalinpusztai Kirándulóközpont

A Katalinpusztai Kirándulóközpont részeként turistaszállás komfortfokozatú szálláshelyeket kínálunk.
Elsősorban erdei iskolai foglalkozásokra érkező csoportokat várunk a hétköznapokon, de a hétvégéken családok pihenési helyéül is szolgálhat a kirándulóközpont. A szálláshelyen 4 db 7+1 ágyas (emeletes ágyakat is tartalmazó) szoba található, amikhez közösen használható fürdőszoba tartozik, valamint egy 2+1 ágyas külön fürdőszobával rendelkező, akadálymentesített szobával állunk a vendégek rendelkezésére.

Erdei iskolás csoportok részére teljes ellátást tudunk biztosítani a szálláshelyhez kapcsolódó 40 fős étkező helyiségünkben.A konyhával ellátott étkezőhöz konferenciaterem, erdő és természetismereti kiállítóhelyek, sportpályák kapcsolódnak, így családi, baráti és céges rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

A látogatóközpontot az azt körülölelő bemutatókert teszi teljessé. Az erdészeti bemutató mellett vizes élőhelyet, vagy akár az ország vadon élő állatait vizsgálhatják testközelből a látogatók. Az erdő sokrétű szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet a különlegességnek számító méhészeti bemutató. Az épületek mellett megvalósult - nagyobbaknak szánt - erdei sportpálya és - kisebbeknek tervezett - erdei játszótér, valamint a szabadtéri foglalkoztató, amelyek szintén tartalmas kültéri programok színterei lehetnek. A projekt megvalósításához kapcsolódó út- és parkoló építés, akadálymentesítés és növénytelepítés pedig a látogatók komfortérzetét növelik.

Megközelítés gépkocsival :

Budapest felől a 2-es számú főútról Katalinpuszta településrész végét jelző táblánál jobbra letérve pár száz méteres aszfaltozott út vezet a kirándulóközponthoz.

Megközelítés tömegközlekedéssel :

Vác autóbusz állomásról Rétság felé menetrendszerinti autóbuszjárattal Szendehely-Katalinpuszta megállónál leszállva (menetidő ~15 perc), onnan mintegy 10 perc sétával érhető el.

Kapcsolat

Cím: Szendehely-Katalinpuszta, Erdészház
Telefon: +36-35/576-019
Mobil: +36-20/451-9053
E-mail: hangyadani@ipolyerdo.hu
Erdészetvezető: Dobó István

Árakról bővebben:

http://www.erdeihazak.hu/szallas/erdei-ifjusagi-szallok/katalinpusztai-kirandulokozpont
Programajánló