Települések » Kismaros » Szállás

Harangvirág 36 vendégház

2015.08.21
2015.08.21
A Harangvirág 36 Vendégház egy 80 négyzetméteres téglaház, amelynek bejárati részénél kétszíntes 36 nm-es terasz van. A teraszt egy ősfás domboldal és a kerítés mellett folyó patak határolja.
2623 Kismaros-Börzsönyliget, Harangvirág u. 36.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

A Harangvirág 36 Vendégház egy 80 négyzetméteres téglaház, amelynek bejárati részénél kétszíntes 36 nm-es terasz van. A teraszt egy ősfás domboldal és a kerítés mellett folyó patak határolja. A házhoz tartozó telekrész többi része fríssen fűvesített. A Vendégház épülete 2013-ban lett felújítva, berendezve. A vendégház egész évbe kiadó. Maximális férőhely: 8 fő. (Három szálláshelyünkön - ugyanazon a telken, egymástól távolsággal és szintkülömbséggel szeparálva - együttesen maximum 18 főt tudunk fogadni). A telken belül több gépkocsi parkolására van lehetőség. A házban ingyenes WiFi-internet és 88 csatornás TV műsorszolgáltatás érhető el. A ház helyiségei, felszereltségük: Konyha. A teraszról a bejárati ajtón a konyhába jutunk. Itt található a főzésre-sütésre alkalmas gáztűzhely, továbbá faliszekrényekben, polcokon az étkezéshez tartozó egyéb ezközök. A tűzhely mellett kéttálcás mosogató van. A konyhapulton található vízmelegítő, kávéfőző és kenyérpirító. A konyha másik ajtaja a közlekedőbe visz. Közlekedő. A konyhaajóval szemben lett elhelyezve a fagyasztásra is alkalmas hűtőszekrény, tetején mikrosütő. Itt található egy előszobafal ruhafogasokkal. A közlekedőből nyílik a fürdőszoba és a vendégház három egyenként 20 nm-es szobája. Fürdőszoba. Hideg-, melegvíz, mosdókagyló, tükör, polcok, WC és egy tágas szeparált zuhanyozó. Jobb oldali szoba. Egy francia ágy és egy szóló ágy éjjeli szekrényekkel, lámpákkal 3 fő elhelyezését biztosítja. Két könyvesszekrény, egy komód és két kényelmes fotel kisasztallal, állólámpával a szoba további bútorai. Bal oldali szoba. Három szóló ágy éjjeli szekrényekkel, lámpákkal 3 fő elhelyezését biztosítja. Két szólóágy összetolva, fekvőbetétet ráhelyezve franciaággyá alakítható. Két könyvesszekrény, egy komód, egy puff és egy kétszemélyes kanapé kisasztallal, olvasólámpával a szoba további bútorai. Nappali-étkező szoba. A nappali bútorai: Ülőgarnitúra, ami két fotelből és egy háromszemélyes kanapéból áll. A kanapé kinyitva két személy részére biztosít fekvőhelyet. Átalakítható étkező aszatal 4-8 személy részére, 4 db háttámlás és 4 db támla nélküli szék. Továbbá: polcok az étkezéshez tartozó eszközök részére és egy kisasztal állólámpával. A vendégek szórakozását egy erősítővel rendelkező hangfalpár és egy 106 cm átmérőjű LCD TV segíti, amelyekhez a vendégek által hozott médialejátszó is kapcsolható. Külső környezet, teraszok: Terasz a ház oldalában. A vendégház bejárati oldalánál egy 24 nm-es terasz található két párnázott kerti fotellel és egy 6-8 személyes kerti asztal székekkel. A teraszt egy ősfás meredek domboldal és fríssen fűvesített terület veszi körbe. A háztól néhány méterre folyik a Nacsagromi patak. Alsó terasz. A fenti teraszról két lépcsőfokkal lentebb csatlakozik egy 12 nm-es másik terasz, ahol bográcsozásra, szalonnasütésre vagy kerti grillezésre van lehetőség.

Lemondási feltételek

A lefoglalt szállás lemondható. Ha a lemondás legalább 3 héttel megelőzi a lefoglalt időszak első napját, akkor a teljes előleget visszautaljuk. Egy héten belüli lemondás esetén nem tudunk visszafizetni az előlegből, egyéb esetekben az előleg felét utaljuk vissza.

Érkezés és távozás

A szálláshelyeket 14 óra után lehet elfoglalni, ill. 10 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés ill. későbbi távozás megbeszélés alapján lehetséges.

Előleg/foglaló mértéke

Az előjegyzett foglalás rögzítéséhez 3 munkanapon belüli érkezéssel előleg átutalása szükséges. Amennyiben az átutalás elmarad, az előjegyzést töröljük. Az előleg mértéke a szállásdíj 30%-a, de minimum 1 nap díja.

A szállásdíj fennmaradó része készpénzben ill. SZÉP kártyáról a szállás elfoglalásakor fizetendő.

Egy éjszakás foglalást nem minden esetben tudunk elfogadni, elfogadás esetén felárat kell fizetni.

A nyári szezonban előnyben részesítjük a három vagy több éjszakás foglalásokat, ezért két éjszakás foglalást csak akkor fogadunk el, ha az érkezési napig már kevesebb, mint két hét van, vagy két hosszabb foglalás között 2-3 napos szabad hely van.

Hétvégékre ill. a több napos ún. hosszú hétvégékre a teljes hétvégére egyben (vagyis kettő ill. három vagy több éjszakára) adjuk ki a szálláshelyeket.

Nyitva tartás

Egész évben üzemel, befogadóképesség: 6-8 fő

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Vendégház (vendégház)
Férőhely: 8
Szolgáltatások
fizetés:
MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya
Programajánló