Települések » Verőce » Szállás

Mesevirág Vendégház

2016.04.13
2016.05.02
Mesevirág Vendégház (vendégház)
2621 Verőce, Előd u. 6.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

A ház 42 m2-es, panorámás, fűthető, szigetelt, téliesített, összkomfortos (1 szoba, felszerelt konyha, fürdőszoba, WC), teraszos faház. Főzésre, grillezésre, szalonnasütésre lehetőség van, valamint található medence, hinta a gyerekeknek. A vendégháznak zárt udvara van, kocsibeállás biztosított. A kertben biogazdálkodás folyik. Fûtési szezonban a szállás árán kívül 1000 Ft / éj fûtési díj fizetendõ. 

PROGRAMOK

Kirándulási lehetőségek: 

Vác: Székesegyház. A Fő téren találták a több száz éves múmiákat. A Váci komppal megközelíthető: Tahitótfalu, Leányfalu, Szentendre.  Kismaros: Erdei kisvasút ami királyrétre visz fel. Nagyon szép környezetben egy horgásztó található. Kijelölt turistautak. Kismaros után Kóspallagra, Törökmezőre és a Szent Orbán fogadóhoz lehet eljutni.  Nagymaros: Átkelő komp Visegrádra. Nagymaros után Zebegény festői környezetét lehet megtekinteni. Itt található Szőnyi István Múzeum és a Hajós Múzeum.  Visegrád: Fellegvár. Esztergom felé haladva a hegy oldalában található a Lepencei gyógy- és strandfürdő. Dunabogdányból a Rám szakadékon keresztül lehet eljutni Dobogókőre (gyalogtúra). Autóval is megközelíthető: Itt található a Föld szívcsakrája. 

Horgászati lehetőségek:

Verőcén, a Duna parton Verőcétől kb. 6km-re a Törökmezői hegyi horgásztavaknál 10-12km-re Nógrád csigástó 4-6km-re Váci horgásztó Csörögön az Ordas tó

Kerékpárutak:

Váctól kiépített kerékpárút Kerékpártúra Budapest-Vác-Szob útvonalon. Az útvonal jobbára a Duna mellett halad, így gyakran élvezhetjük a folyam látványát, betekinthetünk a szigetek és az ártéri erdők élővilágába. A kerékpárút többször érinti a Duna-Ipoly Nemzeti Park területét, ahol számos természeti látnivalóban gyönyörködhetünk.

Lovaglás: A környéken gyerekek és felnőttek részére is lovaglási lehetőség áll rendelkezésre. 

Megközelítés:

A 2A-2-es főúton, Váctól 12 km-re Szob irányában található Verőce. Autóval Verőce főútvonalán haladva (Árpád út) a szökőkútnál jobbra, a Rákóczi útra kanyardva lehet megközelíteni a házat. Az út átmegy a vasúti átjáró alatt, majd a kisvasúti átjárón áthaladva balra, majd 20-30 m után jobbra kell kanyarodni a Botond útra, ezt követően az Y elágazásánál az Előd útra kel térni.

Összes férőhelyek és pótágyak száma

4 fő

Nyitva tartás

Egész évben

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Önálló panorámás vendégház (Önálló vendégház)
Férőhely: 4

1 szoba, felszerelt konyha, fürdőszoba, WC

Szolgáltatások
szolgáltatások:
saját parkoló, kerthelyiség, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, WiFi, zárt parkoló
fizetés:
készpénz, átutalás, MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb
szabadidő:
túra, horgászás a közelben, lovaglás közelben
Programajánló