» Börzsöny csapatépítés
Szobáink: 2, 4, 6, 10 ágyas szobáink vannak, legtöbbjük fürdőszobás. A többi szoba 2 nagy fürdőszobát tud használni, melyben több zuhanyfülke, mosdó található, vm. külön mellékhelyiségek. Szobáink némelyike pótágyazható. Közel 40 főt tudunk elszállásolni. Egyik 4 ágyas szobánk főzősarokkal, étkezőrésszel is rendelkezik.

Gondolt-e már arra, hogy céges rendezvényét egy kicsit másként szervezi? Igazi erdei hangulatot idéző, fenyőfákkal körülvett panziónk ideális helyszín lehet.

Minimum 30 fő foglalása esetén kizárólagos használat. Férőhelyek száma: 47 fő

Elhelyezés: 2-3-4 ágyas szobákban

Egyedi elképzelései vannak a csapatépítésről? Nincs ötlete, hogy és hol bonyolíthatna le színvonalasan és tartalmasan egy céges- vagy baráti összejövetelt? Unja a régi helyeket, ahol eddig múlatta az idejét, kollégáival, üzlettársaival, barátaival? Ki kellene mozdulniuk a város gőzéből és zajából egy kicsit? A legjobb oldalt böngészi. Bízza ránk a szervezés gondjait, idegeskedés helyett vegyen részt Ön is a szervezett programokon! Nálunk felelevenítheti a régi hagyományokat vagy kipróbálhatja a legmodernebb csapatépítő fortélyokat. Partnerek vagyunk akár a legőrültebb gondolatok megvalósításában is.
A legfőbb erősségünk más tréninghelyszínekkel szemben,hogy a Play Wellness Panzió,egy időben csak egy csoportot fogad,így kizárólagos használatot tudunk biztosítani vendégeinknek. A tréningező cégek, vállalatok szempontjából nagyon előnyös, hogy területünkön nem zavarja a munka menetét semmilyen körülmény,se más vendég, így nem kell alkalmazkodniuk és kompromisszumot kötniük a tréning alatt.Az étkezéseket is egyénileg, az egyes csoportokhoz igazítjuk, a menü elkészítésénél ügyelünk a csoport összetételére, egyedi kívánságaikra.
Programajánló