» Sport, szórakozás
Főzőiskola nyílt a Mátyás Király múzeumban! Erről nem érdemes lemaradni!
A Seholsziget Élménypark keretein belül működik a Sólyomszem Lovarda.
Mottónk: szeretet, egyensúly, hivatás!
Végre eljött a mi időnk....és a túrák, kalandok valamint a csapatépítő programok ideje!
A Nógrádi Vadaspark a Börzsöny lábánál, mintegy 50 kilométerre észak-északkeletre fekszik Budapesttől. A park 130 hektáron terül el, mely egyéni tulajdonban, családi gazdálkodás keretein belül működik


2013 májusában megnyitottuk Dunakanyar legnagyobb Kalandparkját, ahol rengeteg újdonsággal és fergeteges szórakozással várunk mindenkit. A park több mint 100 akadállyal, 700 m tiroli csúszó pályával, 7 m-es mászófallal rendelkezik és ezen kívül sok más színes és változatos programmal várjuk vendégeinket.
A Katalinpusztai Kirándulóközpont részeként turistaszállás komfortfokozatú szálláshelyeket kínálunk.
Túrázók bázisa és Tudástár a Börzsöny lábánál
A Börzsöny keleti bejáratát vigyázó erdőgondnoki épület és környezete megújul és az egykoron csak erdészek, vadászok, erdei munkások által használt „elvarázsolt kastélyt” és parkját a nagyközönség előtt megnyitjuk. Az itt kialakításra került Erdei Szabadidőpark terveink szerint a túrázók kedvenc kiinduló bázisává válik.
A Tó Szabadidőközpont és Kalandpark 2011 óta, folyamatosan bővülő élménykínálattal várja látogatóit Bánkon.
Nagy Hideg-hegy az egyik legkomolyabb hagyományokkal rendelkező hazai síterep. Budapesttől szűk egy órányi autóútra, a Börzsönyben található. Évek óta rengeteg nehézséggel küzd a síterep, olyan méretű fejlesztések így nem indulhattak el, mint például a Mátrában vagy a Bakonyban, de különleges hangulata, érdekes mikroklímája és a gyönyörű környezet miatt sokan szeretik.
A híres Drégelyvár közelében, romantikus erdei tábor várja a csendet, nyugalmat és a tiszta levegőt kedvelő vendégeket. Természetes környezetben, nomád körülmények között erdei tisztáson csörgő patak partján pihenheti ki a civilizáció fáradalmait.
Programajánló