» q Települések » Diósjenő » Szállás

A vendégház építése 2018-ban kezdődött egy mezőgazdasági vállalkozóknak kiírt pályázat segítségével, az építkezés 2020-ban fejeződött be, a vendégház ezen év októberében nyitotta meg kapuit.

Gazdaságunk határos a Duna-Ipoly Nemzeti Park legértékesebb börzsönyi területeivel, területünkről északi irányban gyönyörű kilátás nyílik a Börzsöny vonulataira, déli irányban a Naszály és a Cserhát tűnik fel, a természetszerető turistákat mindig is vonzotta ez a festői környezet.

A „Turistaházdiósjenő” a vasútállomást a hegységgel összekötő főutcán található. A turistaház tágas, kényelmes szobákkal rendelkezik, kertjében sátorozási, napozási, grillezési lehetőséggel.
Sok szeretettel várjuk vendégeinket, emeleti, 4 db 2 ágyas szobákkal Tv-vel, 2 szobához külön terasz tartozik, mely csodálatos panorámát nyújt a falura és a szomszédos nógrádi várra. Három szoba franciaágyas, 1 szobában két különálló, nem összetolható ágy található. Továbbá látogatóink kényelmét szolgálja zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, földszinti konyha teljes felszereltséggel és tágas nappali.
Panziónk és Vendégházai Budapesttől 60km-re Diósjenőn található a festői szépségű Börzsöny hegység lábánál,az Ipoly Nemzeti Park peremén,közvetlenül a Jenői Strandfürdő mellett.A település könnyen közelíthető a 2. számú főút felől Berkenyén és Nógrádon át, illetve vasúton: a Balassagyarmat-Diósjenő szárnyvonalon.
Ismerje meg a Börzsöny szívében található, hangulatos vendégházunkat, melyet a 10 éve ide látogató vendégeink igényeit figyelembe véve alakítottunk ki.
Magdi Vendégház - Kiváló és hangulatos szálláslehetőség Diósjenőn, a Börzsöny lábánál

Budapesttől 60 km-re a Börzsöny hegység lábánál elhelyezkedő Diósjenő község legszebb részén, a tóparti üdülőövezetben található az apartman.

Üdvözöljük Önöket Diósjenőn, s egész évben, szeretettel várjuk az Éva Vendégházban!
Kempingünk Észak-Magyarország egyik legszebb vidékén, a Börzsöny hegység lábánál, a Börzsönyi Tájvédelmi Körzet mellett, az erdőktől övezett Diósjenő községben található.
Diósjenő télen és nyáron is várja a csendet, a friss levegőt, a hosszú sétákat és a túrázást kedvelő vendégeket.
Programajánló